BUTIKEN

Redbergsplatsen Göteborg


Vår butik finner du vid Redbergsplatsen. Här har vi valt ut några godsaker ur vårt sortiment som går att köpa direkt på plats för att ta med, bland annat smoothies, tårtbitar och smörgåsar. I butiken säljer vi också väl valda veganska produkter från hela Sverige.


Vi stödjer framförallt ekologiska verksamheter som tillverkar det där lilla extra fina, många av dem som man inte kan hitta i vanliga butiker i Göteborg. Genuint hantverk, djur -och miljövänligt, det är vår melodi!

Vi säljer bland annat snacks, karamellstrutar, praliner, choklad, glass och massa annat kul. Fyrbenta vänner får givetvis hänga med in.


Välkomna!


ÖPPETTIDER BUTIK

Ons - Fre: 11:00 - 18:00

Lör: 12:00 - 16:00

Sön - Tis: Stängt

Sommarstängt: v. 25-27
Följ vårt nyhetsflöde på Instagram och Facebook för de senaste uppdateringarna.Vi återförsäljer produkter från: Eguale, Green Praline, Sophies Raw, Zebeda Chocolate AB, Bahkadisch, Somenid, Vegangodis, Kryddhuset, Veggie Peggy, Rescued.


"The atmosphere is really nice. Very friendly people. The cakes are delicious." - Christoffer T

Rescued
Sophies Raw
Eguale
Vegangodis
Green Praline
Somenid
Bahkadisch
Veggie Peggy

"En ny pärla ❤ i Göteborg med massa gott & blandat i vegotappning hurra!

Kunde inte motstå att fylla kassen med smörgåstårta, bananbröd, kakor, kola, kanelbullar och annan konfektyr! Så smakfullt och välkomnande för att inte tala om goa ägare/personal! Att hitta hit är ett måste!" - Heléne O


SiteLock

Hemsidan är skapad av VeGofika Göteborg®  | Vegorummet Göteborg AB | Orgnr 559199-7258

FÖLJ OSS