FÖRETAG

Produkter & tjänster

Varför välja oss?

Vi är litet företag med stort kundfokus.  För oss är det viktigt att leverera produkter av hög kvalité som är gjort av bra råvaror.  Allt hos oss är dessutom veganskt och vi kan ordna det mesta glutenfritt då vi vill erbjuda produkter som inkluderar och samtidigt är måna om djur, natur och människa. 

Rawcake Matcha/Kaffe latte

Leveranser


Som kund hos oss ser vi till att din beställning till mötet eller dina varor kommer fram i tid på ett tryggt sätt. Vi erbjuder även våra samarbetspartners och kunder möjlighet till fria leveranser.

Kontakta oss så berättar vi mer!


Vi levererar inom följande kommuner:

Göteborg, Borås, Trollhättan, Varberg, Mölndal, Partille, Kungälv, Ale, Härryda, Lerum, Alingsås, Kungsbacka, Lilla Edet, Stenungsund, Bollebygd och Mark.

Rawcake Jordgubb/Vit choklad

Företagsevent


VeGofika Göteborg ordnar catering för företagsevent, möten och konferenser, både härliga veganska bufféer men också fantastiska tårtor och bakverk som är en fröjd både smakmässigt och för ögat.


För mindre sällskap går det även bra att beställa via vår webbshop, allt i vår webbshop kan beställas upp till 24 timmar innan leverans! Glöm inte att ange faktura under meddelanden i kassan, annars sker betalning vid leverans via Swish.


Vill du veta mer? Kontakta oss så återkommer vi med förslag och offert!

Återförsäljning


Driver du café, restaurang, butik eller liknande och är intresserad av att återförsälja något ur VeGofikas sortiment? Hör gärna av dig! Du hittar vårt nuvarande sortiment under Catering webbshop för att skapa dig en bild av våra produkter.  Har du några tankar eller funderingar hör av dig så kan vi säkert hitta något som passar just din verksamhet.

IMG_1131-1590846827045

Kontakt

 
 
 
 
Leveranser
Återförsäljning
Företagsevent
Övriga samarbeten
 
 
 
VeGofika Göteborg

FÖLJ OSS

Hemsidan är skapad av VeGofika Göteborg®  | Vegorummet Göteborg AB | Orgnr 559199-7258

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera