FÖRETAG

Produkter & tjänster

Varför välja oss?


Vi är litet företag med stort kundfokus.  För oss är det viktigt att leverera produkter med hög kvalité som är gjort av bra råvaror.  Allt hos oss är dessutom veganskt och vi kan ordna det mesta glutenfritt då vi vill erbjuda produkter som inkluderar och samtidigt är måna om djur, natur och människa. 

Rawcake Matcha/Kaffe latte

Leveranser

Som kund hos oss ser vi till att din beställning till mötet eller dina varor kommer fram i tid på ett tryggt sätt. Vi erbjuder även våra samarbetspartners och kunder möjlighet till fria leveranser.

Kontakta oss så berättar vi mer!


Vi levererar inom Följande kommuner:

Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Härryda, Lerum, Alingsås, Kungsbacka, Lilla Edet och Stenungsund.

Rawcake Jordgubb/Vit choklad

Företagsevent


VeGofika Göteborg ordnar catering för företagsevent, möten och konferenser, både härliga veganska bufféer men också fantastiska tårtor och bakverk som är en fröjd både smakmässigt och för ögat. Önskar ni porslin, blomsterarrangemang, dekor med mera kan vi även samordna detta. 

Vi samarbetar med företaget Sally Bazar som hjälper er att skapa miljön och detaljerna som ni och era gäster inte kommer att glömma. Det kan handla om en liten del som bordsdekorationen eller uppdukningen av buffén men också hela idén inför ett företagsevent. För oss och Sally Bazar är det viktigt att tänka hållbart så därför är så mycket som möjligt second hand-varor som förädlas och görs tillägg med blommor, textilier och färg. 


Vill du veta mer? Kontakta oss så återkommer vi med förslag och offert!

Återförsäljning


Driver du café, restaurang, butik eller liknande och är intresserad av att återförsälja något ur VeGofikas sortiment? Hör gärna av dig! Du hittar vårt nuvarande sortiment under Catering webbshop för att skapa dig en bild av våra produkter.  Har du några tankar eller funderingar hör av dig så kan vi säkert hitta något som passar just din verksamhet.

Vegansk buffé
Vegansk buffé
Vegansk buffé
Vegansk buffé
Vegansk buffé
Vegansk buffé
Företagscatering
Företagscatering
Företagscatering
Företagscatering
Företagscatering
Företagscatering

Kontakt

 
 
 
 
Leveranser
Återförsäljning
Företagsevent
Övriga samarbeten
 
 
 
VeGofika Göteborg

FÖLJ OSS

Hemsidan är skapad av VeGofika Göteborg®  | Vegorummet Göteborg AB | Orgnr 559199-7258