OM OSS

VeGofika Göteborg


VeGofika Göteborg startade våren 2019 av tre vänner med passion för djur, växtbaserat och fika. Vi säljer egenproducerad vegansk fika i form av butik- och cateringverksamhet i Göteborg med omnejd.

Vår drivkraft är att erbjuda ett mer hållbart fikautbud i Göteborg bestående av hög kvalitét, schyssta råvaror och vackra skapelser. Vi vill ge något för alla delade smaker, veganska såväl traditionella som nyskapande fikaalternativ. Vårt sortiment är 100% växtbaserat och en stor del av utbudet består av raw food, vilket även är gluten- och sockerfritt. Så oavsett om du behöver frallor till mötet eller en pampig bröllopstårta så hittar du detta hos oss.

Det växtbaserade alternativet känns som en självklarhet i vår världs framtid för djur, natur och människa. Mycket i vårt catering- och butikssortiment är lokalt samt ekologiskt.

Vi som driver VeGofika Göteborg

Emma - Kock & Raw food-kreatör

Anna - Bagare & Samordnare

Alexander - Kontaktperson, Ekonomi- & Underhållsansvarig


"Med en dotter som är mjölkproteinallergisk så är detta helt underbart."

- Angela S

"Beställde mat från detta fantastiska ställe, jag är själv inte vegan men så god mat, dessutom snyggt upplagd. Våra gäster var så nöjda och tyckte maten var fantastiskt god
rekommenderar varmt VeGofika."

- Susanne E

"Helt ljuvlig - både rawtårtan och kundservice. Rekommenderar starkt!"

- Susanna K

"Plockade upp en helt fantastisk tårta! Så glad att Vegofika finns!"

- Beatrice O


"Era smörgåstårta är den bästa jag ätit! Wow!!" - Molly C

"Tack för en jättegod smörgåstårta! Den gick hem hos tre generationer mammor i familjen Grahn på Mors Dag" - Johanna G

"A really kozy and nice place. Me and my husband bought å coffee, tea, cinnamon bun and some other snacks and it's probably the best cinnamon bun ive ever had. The staff was really sweet aswell!"

- Thea E

"Bjöd på båda smörgåstårtorna, Oreotårtor och en Raw jordgubb/vit choklad-tårta när jag slutade på mitt jobb i helgen. Allt var supersmarrigt och väldigt uppskattat! Kommer att bli ihågkommen på jobbet för de fina tårtorna!"

- Anne-Marie N

Läs fler recensioner om oss på Google eller Facebook


SiteLock

Hemsidan är skapad av VeGofika Göteborg®  | Vegorummet Göteborg AB | Orgnr 559199-7258

FÖLJ OSS