OM OSS

VeGofika Göteborg


VeGofika Göteborg startade våren 2019 av tre vänner med passion för djur, växtbaserat och fika. Vi säljer egenproducerad vegansk fika i form av butik- och cateringverksamhet i Göteborg med omnejd.

Vår drivkraft är att erbjuda ett mer hållbart fikautbud i Göteborg bestående av hög kvalitét, schyssta råvaror och vackra skapelser. Vi vill ge något för alla delade smaker, veganska såväl traditionella som nyskapande fikaalternativ. Vårt sortiment är 100% växtbaserat och vi kan ordna det mesta glutenfritt. En stor del av utbudet består av raw food, vilket även är gluten- och sockerfritt. Oavsett om du behöver frallor till mötet, en pampig bröllopstårta eller bakverk till fredagsmyset så hittar du detta hos oss.


Vi strävar ständigt efter att bli mer hållbara med så liten klimat- och miljöpåverkan som möjligt. Därför är svinn något vi vill undvika i så stor utsträckning det går och tillverkar nästan uteslutande på beställning. Ibland går dock inte allt åt som vi tänkt sälja i butiken och för att inte detta ska gå till spillo erbjuder vi detta via appen Karma för en billig peng. Många bäckar små tänker vi och därför har vi bl.a. valt att erbjuda främst digitala kvitton och takeaway-material i papper, trä och återvunnet material.


Det växtbaserade alternativet känns som en självklarhet i vår världs framtid för djur, natur och människa. 

Vi som driver VeGofika Göteborg

Emma - Kock & Raw food-kreatör

Anna - Bagare & Samordnare

Alexander - Kontaktperson, Ekonomi- , Logistik- och Underhållsansvarig.


Recensioner

Underbart

Med en dotter som är mjölkproteinallergisk så är detta helt underbart.

- Angela S


Mission Impossible

Att få veganska godsaker levererade ut på landet brukar vara mission impossible men VeGofika fixade utan problem och allt var supergott och vackert. Rekommenderas starkt!

- Ann Å

Även icke-veganer

Köpte supergod vegansk smörgåstårta! Även icke-veganerna åt med god aptit. Rekommenderas!

- Jonas N


Läs fler recensioner om oss på Google, Facebook eller Trustpilot. Lämna gärna ditt eget omdöme här!

VeGofika Göteborg

FÖLJ OSS

Hemsidan är skapad av VeGofika Göteborg®  | Vegorummet Göteborg AB | Orgnr 559199-7258

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera