Öppettider UPPHÄMTNING & BUTIK/CAFÉ - Midsommarstängt 21-23 juniButik & Café

Vår butik ligger vid Redbergsplatsen på Ånäsvägen 20, Göteborg. Butiken och där man hämtar upp sin beställning äger rum i samma lokal, men har olika öppettider.

Under butikens öppettider säljer vi ett varierat utbud av tårtbitar och bakverk (ej hela tårtor) som kan avnjutas på plats eller för take-away. Vi säljer även vissa tillbehör till tårtor så som t.ex tårtljus, gratulationskort mm. Sortimentet varierar dag för dag, men det vi oftast har till försäljning är tårtbitar av olika slag, rawcake-bitar, smörgåstårtbitar, dammsugare mm. Vi har alltid något/några alternativ glutenfritt. Kika gärna på vår instagram där vi ofta lägger upp dagens utbud.

Hundar är välkomna!

Öppettider
Tors - Fre: 15:00 - 18:00
Lör - Sön: 12:00 - 16:00
21-23 juni: STÄNGT

Parkering
Vi har endast en parkering mitt framför entrén till vår lokal, främst till för upphämtning av beställningar (på tvärgatan Falkgatan i närheten finns även betalparkering).

Sittplatser
Vi har två större bord med 5 sittplatser per bord samt två fönsterbord med 2 sittplatser per bord. Vi tar inte emot bokningar på bord.

Betalning
Kortbetalning eller Swish
När du handlar i vår butik kan du betala med kort, swish och presentkort. Vi hanterar inte kontanter för miljön och för vår säkerhets skull.

I butik accepteras följande betalkort:
American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, UnionPay, Discover, Diners Club, V Pay, Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay, Kontaktlöst, Chip, pin och Swish.