Öppettider UPPHÄMTNING / BUTIKOm oss

VeGofika Göteborg startade våren 2019 av tre vänner med passion för djur, växtbaserat och fika. Vi säljer egenproducerade veganska tårtor på förbeställning vid Redbergsplatsen i Göteborg. Vi har även en mindre butik i samma lokal som är öppen ibland och där man kan fika på plats eller handla med sig veganska tårtbitar och fika.

Vår drivkraft är att erbjuda ett mer hållbart fikautbud i Göteborg bestående av hög kvalitét, schyssta råvaror och vackra skapelser. Vi vill ge något för alla delade smaker, veganska såväl traditionella som nyskapande fikaalternativ. Vårt sortiment är 100% växtbaserat.

Vi strävar ständigt efter att bli mer hållbara med så liten klimat- och miljöpåverkan som möjligt. Därför är svinn något vi vill undvika i så stor utsträckning det går och tillverkar nästan uteslutande på beställning. Ibland går dock inte allt åt som vi planerat och för att inte detta ska gå till spillo erbjuder vi detta via appen Karma för en billig peng.
 
Våra produkter är handgjorda och mestadels gjorda på färska råvaror och kan komma att variera i både utseende samt smak.
 
Det växtbaserade alternativet känns som en självklarhet i vår världs framtid för djur, natur och människa.