Öppettider UPPHÄMTNING & BUTIK/CAFÉOm oss

VeGofika Göteborg startade våren 2019 av tre vänner med passion för djur och växtbaserat. Vi säljer egenproducerade veganska hantverkstårtor på förbeställning vid Redbergsplatsen i Göteborg. Vi har även en mindre butik i samma lokal som är öppen ibland och där man kan fika på plats eller handla med sig veganska tårtbitar och fika.

Vår drivkraft är att erbjuda ett mer hållbart fikautbud i Göteborg bestående av hög kvalitét och fina råvaror. Vi vill ge något för alla smaker, veganska såväl traditionella som nyskapande fikaalternativ. Våra tårtor 100% växtbaserade, handgjorda och helt egenproducerade på färska och äkta noggrannt utvalda råvaror. Vi använder inga halvfabrikat gjort på pulver eller andra ersättningar. 

Vi strävar ständigt efter att bli mer hållbara med så liten klimat- och miljöpåverkan som möjligt. Därför är svinn något vi vill undvika i så stor utsträckning det går och tillverkar nästan uteslutande på beställning. Ibland går dock inte allt åt som vi planerat och för att inte detta ska gå till spillo erbjuder vi detta via appen Karma för en billig peng. Vi har även under den kallare årstiden en box kallad "BakLuckan" som vi ställer ut utanför entredörren om något blir över som måste slängas, oftast sista öppetdagen på veckan. Det som säljs betalas med Swish för minst halva priset.
 

Det växtbaserade alternativet känns som en självklarhet i vår världs framtid för djur, natur och människa. Tack för att du vill vara med och handla av oss!

Företagsinformation
Vegorummet Göteborg AB
Besöks- och postadress: Ånäsvägen 20, 416 67 Göteborg
Varumärke: VeGofika Göteborg
Organisationsnummer: 559199-7258
Momsregistreringsnummer: SE559199725801